Straps til håndled

God morgen Danmark og så er vi igang igen og vi skal lige bruge lidt tid sammen her og hygge os og sørge for vi alle kommer godt igang med dagen.

Har i tændt radioen, tændt brødmaskinen og sat kaffe over ? Det håber jeg og jeg kan anbefale jer at i tænder for p5 radio den er god om morgenen med lidt af hvert.

Nu er det sådan at jeg skal en tur i motioncenter her i dag når jeg lige får taget mig sammen til det og der har jeg set at der er mange der har de her Straps som man bruger til håndledene – Jeg ved ikke hvad det skal gøre godt for men jeg tænker at der er en del nede i centeret med løse håndled så det kan være at det er derfor at man gør det.

08BRSCL251

Her er der en del andre ting vi skal til at snakke om og det er min helt store hobby som er at snitte i træ – jeg elsker bare at bruge alt min tid på det og jeg har snittet helt vildt mange figurer – ja lidt ligesom Emil fra Lønneberg,

Men nu er det fint med at snitte i skuret for jeg har faktisk lige snittet mig en Sauna og den kan jeg så igen sidde derinde nøgen og snitte i træ – det er min helt store hobby kan jeg godt fortælle jer at det er-

Kan i nu have en god dag folkens 🙂

Vi snittes ved snart alle sammen