Kodelåse er for skabsbøsser og andet godtfolk

Min bror har et skab af den slags. Hans bedste ven i København har et skab næsten magen til – og hvad har jeg? Utroskab? Nej, så galt står det trods alt ikke til, men helt ærligt.

Okay, spøg til side. Jeg taler selvfølgelig om våbenskabe. Deres indhold er lovbestemt til at blive opbevaret der, når det ikke er i brug – og det er der selvfølgelig en grund til. Bøsser kan være livsfarlige!

Kodelåse er en sikkerheds-service

Har du behov for installation af kodelåse, anbefaler jeg at du tager en snak med med din lokale låsesmed. De fleste lokale låsesmede her i Lyngby, hvor jeg arbejder, udfører i dag arbejde med installation af kodelås. Jeg ved dette, fordi min arbejdsgiver installerede kodelåse på nogle af de ansattes skabe i kælderen i den forløbne uge.

Kodelåse (Lyngby, København)

Kodelåse er praktiske foranstaltninger for alle der nemt vil sikre værdier i skabe – uanset om det er i Lyngby, København eller et helt andet sted)

Hvad er det der gør kodelåse så interessante?

En af de lokale låsesmede beskrev det nogenlunde sådan på sin hjemmeside :

“Kodelåse og kodetastaturer er ideelle til serverrum, omklædningsrum i sportsklubber, foreninger samt større virksomheder, som ønsker at give medlemmer og medarbejdere mulighed for at aflåse hver sit skab.”

Der er mange facts der gør montering af kodelåse “worth your while”. Det kan eksempelvis være muligheden for (hurtig) montering (uden brug af ledninger) på skabe der ikke allerede har en låseanordning – samt at de 2x batterier, der monteres i kodelåse, typisk kan åbne døren op til 15.000 gange.

En god kodelås har også adgangs-mulighed både via tastatur og nøgle og så kan man indtaste flere koder på dem (kaldet multi user code mode).

Jeg kunne godt have behov for sådan en.. hvad med dig?

Irwin Paanatika Svendsen

Kodelåse (Lyngby, København)

Kodelåse kan også bruges til sikring af cykler og andet, ikke helt så avanceret, men samme princip.