Holder din partners snorken dig vågen om natten?

2921890898_1619e94131_bKlokken er 3 om natten, gadelamperne er blevet tændt, hele byen sover og udenfor høres den sagte lyd af regn, der stille trummer mod naboens tag. Det har været en lang dag, og dagen i morgen ser ud til at blive mindst lige så udmattende: Og lige nu forsøger du desperat at overbevise dig selv om, at det ikke er en god ide at kværke din mand med hans egen hovedpude, så du endelig kan få blot et par minutters ro.

Snorken er ofte et stort problem i parforhold og kan være med til fuldkommen at ødelægge den ene partners søvnrytme. En ødelagt søvnrytme leder til irritabilitet, dårligt humør og kan langsomt være med til at nedbryde et ellers sundt og stabilt parforhold.

Snorken påvirker begge parter i et forhold
Snorken påvirker ikke blot den part af forholdet, der desperat forsøger at sove og langsomt begynder at føle at sig hjælpeløs, frustreret og vred efter flere nætter uden ordentlig søvn – Det påvirker ofte også den snorkende partner. Snorken er ikke en bevidst handling, og ofte ved man ikke at der er et problem inden man bliver sparket i ryggen midt om natten af en grædefærdig kæreste, der ikke kan klarer lyden længere og hysterisk hvæser “Vend dig om!” for syvende gang samme nat.

Efterhånden som læger og søvneksperter er blevet mere fokuserede på snorken og dens mange konsekvenser, er der kommet adskillige løsninger på det “Store snorke-problem” der rangerer lige fra piller, operationer og sprays, til næseklips og yoga. Nogle af disse såkaldte løsninger kan dog være omtrent lige så problematiske som selve snorke-problemet, såsom nogle af de apparater der med vibrationer eller lyd vækker den snorkende, når lydniveauet bliver for højt – Dette løser næppe problemet, det ødelægger blot søvnrytmen for den der snorker i stedet.

Der er heldigvis simplere løsninger, såsom Stopsnorken.nu mundstykket.

Stop snorken
Stopsnorken.nu mundstykket er designet specifikt til folk med mild søvnapnø eller almindelig snorken, og er nemt at anvende – Det fungerer egentligt som et almindeligt mundstykke, om end noget blødere, og forhindrer de vibrationer der fører til højlydt snorken.

Flere informationer om stopsnorken.nu mundstykket, og hvad der forårsager snorken, kan findes her. Ørepropper kan finde her.

Det er vigtigt at stoppe snorken inden det for alvor bliver et problem, og før det gør livet surt for både dig og din partner.