hitta mitt stjärntecken og læs hver dagshoroskopet hver dag

Det er noget af det som jeg synes er dagens højdepunkt, det er der slet slet ikke nogen tvivl om – jeg skal lige ind på Horoskoptid.se og læse mit dagshoroskop, for på den måde kan jeg hitta mitt stjärntecken og se hvad der er i vente for dagen.

Jeg synes at det er utroligt priviligeret at man kan besøge et site på ganske få sekunder og finde sit stjernetegn på en nem og overskuelig måde og derfra bare få øjeblikke senere være i gang med at læse en frisk skrevet dagshoroskop som er forfattet af en af deres Stjerne Horoskop eksperter til glæde for alle os brugere af sitet. Det er noget de skal have kæmpe ros for!

S34UR1N1_3SAczVGAAHZXxq4WMk71

I går var jeg ude for at der var en mand i brugsen som fik et slag tilfælde og jeg havde allerede på fornemmelsen at der ville ske noget drastisk så jeg var på dupperene, det var hvad mit dagshoroskop havde tydet, så jeg var på dupperne derinde – Rigtigt nok så havde jeg ret – en man der stod ved kassen som jeg var blevet opmærksom på fik et ilde befindende og jeg var straks ved hans side og kunne give ham første hjælp. Det resulterede i at jeg fik ham tilbage til normal vejrtrækning og jeg fik noget koldt på hans nakke og håndled.

Der gik ca 15 minutter før ambulancen var der og jeg kunne sende ham afsted med beskeden om at der var styr på det og at de kunne tage over derfra.

Tak til Horoskoptid.se for denne viden.