God rådgivning og stor erfaring et must ved internationale flytninger

 

Internationale flytninger
Internationale flytninger kan være uoverskuelige og kræver et professionelt flyttefirma, for at alt foregår så problemfrit som muligt – fra præcis det sted i verden, hvor du er til det sted, du ønsker at være. Tryghed er nøgleordet og det er altid en fordel med mange års erfaring, stram logistik samt veluddannede medarbejdere sikrer den tryghed, du har brug for ved en international flytning. Vi har helt faste procedurer, som sikrer, at din flytning foregår så enkelt og overskueligt som overhovedet muligt.

internationale og pålidelige flytninger til hele verden

Som ved almindelige flytninger starter en international flytning  med en besigtigelse af det indbo, der skal pakkes ned og flyttes. Derefter bliver indboet pakket og emballeret godt og sikkert og gjort klar til transport. Ved internationale flytninger sørger en erfaren flyttespecialist for at du som kunde oplever en tryg og behagelig oplevelse og de gør det blandt andet ved at følge nøje fastlagte procedurer og en logistik, der gør det enkelt for dig til enhver tid at følge med i, hvad der foregår.

Alsidig og professionel rådgivning ved internationale flytninger

Uddannede medarbejdere er med til at sikre høj kvalitet, ikke kun i den praktiske eksekvering af internationale flytninger, der ikke bare består af pakning og emballering flyttegods samt selve transporten, men også i den generelle kundebetjening og rådgivning, samt ikke mindst planlægningen af opgaven. Et professionelt firma kan tilpasse sig til kundens behov med individuelle og rigtige løsninger. Og det har fuld kontrol med processen fra start til slut – det er ikke kundens opgave.

Spørg gerne dit flyttefirma om det er medlem af FEDEMAC European Movers, som er en brancheorganisation for internationale flyttevirksomheder – det betyder veletablerede og pålidelige internationale samarbejdspartnere.

Mvh Henning Move