Find de helt rette svævehylder til dig

Har du besluttet dig for at klaske nogle flotte svævehylder op på din væg, men er du lidt i tvivl om hvilke nogle du skal hjælpe? Læs denne korte guide og få et større indblik i, hvilken slags svævehylder der kunne passe ind i dit hjem.

 

Størrelsen

En af de helt store spørgsmål man bør stille sig selv, når man køber nye hylder hjem, er selvfølgelig hvor store de bør være. De må endelig ikke blive så små, at der slet ikke kan være nogle af sine ting på dem. Og samtidig må de heller ikke blive så store, at de fylder hele væggen og optager for meget visuel plads i rummet. Det handler om at finde den gyldne middelvej og at finde de hylder, som passer lige præcis ind i ens eget hjem. Her kan du finde et godt udvalg af svævehylder i forskellige størrelser; https://mifapladen.dk/traeplader/hylder-med-skjulte-beslag.

Tag gerne et ekstra kig rundt i dit hjem eller i de rum, som du planlægger at sætte dine svævehylder op i. Hiv gerne et gammel målebånd rem fra gemmerne og gå i gang med at måle op. På den måde kan du bedre visualisere, hvor hylderne skal være og du kan få et bedre overblik over, om de egentlig passer ind i dit hjem.

Farven

Farven er det andet helt store spørgsmål du må stille dig selv, før du går i gang med at købe. Det kan godt være at du bliver helt forelsket i den skriggule farve, når du står nede i butikken. Men hvis din stue er fyldt med rolige blå farver, så er det måske ikke den helt bedste farvekombination at komme hjem med.

Overvej derfor gerne nøje hjemmefra hvilke farvekombinationer, der kan være gode inde i dit hjem. Skal du for eksempel ud og have fat i lyst eller mørkt træ?