Et læderarmbånd er lykken for mig

Jeg har netop modtaget en pakke herinde fra – den indeholdt mit læderarmbånd, som jeg bestilte for et par dage siden, og det er virkelig gået hurtigt, synes jeg selv. Det er nu meget fedt, og det er sådan noget, som bare gør mig rigtig glad. Jeg elsker, når jeg finder et sted, der bare udøver en helt sublim service, for det er sådan noget, som jeg selv ville gøre, hvis jeg havde et sted, hvor jeg kunne udøve service, som eksempelvis en fysisk eller online butik. Men det får jeg nok aldrig, for det er ikke sådan, at jeg er specielt god til at lave sådan noget. Altså, det kunne jeg jo øve mig i, men jeg har mange interesser udover det, og jeg har nogle gange lidt svært ved at finde tid til at pleje allesammen.

download

Men ellers så går det nu meget godt, og jeg har det rigtig godt, så jeg vil måske sige til jer, at jeg gerne vil ud at rejse. Eller det er ikke noget, som jeg måske vil sige, men det er noget, som jeg siger; jeg vil gerne ud at rejse her til sommer, for det er godt nok ved at være lang tid siden, at jeg sidst har været udenfor landets grænser, og det er altså ikke lige det, som der er det fedeste i hele verden. Jeg er meget eventyrlysten, og derfor ville det da på en eller anden måde være på sin plads, hvis jeg kunne få lov til at udøve det.