Er blevet inviteret en tur i sauna

Goddag folkens!

Jeg har lige fået en besked af en af mine rigtig gode venner, som spørger om jeg ikke er klar på at tage en tur i sauna og spa, og det kan jeg godt lige love jer for, at jeg er. Jeg er godt nok mest til infrarøde saunaer, selvom det ikke helt er det samme som de gode gamle og super varme finske saunaer. Desværre har jeg altid haft rigtig svært ved at være i de ‘rigtige’ saunaer, da det simpelthen bare er for varmt til mig. Jeg kan virkelig ikke holde det ud – jeg synes det er så utrolig ubehageligt, at jeg slet ikke kan holde det ud.

Hvis det er én ting, som jeg bare rigtig gerne vil, så er det satme at kunne sidde i en sauna. Det virker bare så super hyggeligt og afslappende, men jeg kan simpelthen bare ikke nyde det. Det ønsker jeg mig til jul, men jeg kan ikke lige se hvordan det skal kunne ændre sig.

Nå, men for at gøre en ikke så lang historie endnu kortere, så har jeg takket rigtig pænt ja til turen, og jeg glæder mig hel vildt til at komme ind og få lidt afslapning. Jeg tror måske at min veninde ved at jeg er lidt stresset for tiden. Hun er bare den bedste.

Nu tror jeg også det er ved at være tid til at jeg slutter det her indlæg af, for jeg har lidt travlt. Det er så ærgerligt, at jeg skal have så pokkers travlt med arbejde.. Nå, men jeg håber altså bare at I alle sammen har det rigtig dejligt.

Vi ses.