Er blevet anbefalet fysiurgisk massage

Goddag og velkommen til bloggen!

Lidt for længe har jeg gået og bøvlet med ondt i lænden, og nu har jeg altså virkelig tænkt mig, at få gjort noget ved det. En af mine gode venner, som har rimelig godt styr på det, har fortalt mig at jeg burde prøve en omgang fysiurgisk massage af, da det virkelig kan gøre underværker. Det der gør at en fysiurgisk massage virker så godt, er at det er en mere dybdegående massage terapi, som er med til at løsne godt op i ens muskler, og derved også sætter blodcirkulationen godt op. Det er i hvert fald hvad han fortalte mig. Det er også hvad jeg har fundet frem til, efter at jeg har lavet et par søgninger om det på nettet.

Nu skal jeg så bare lige finde det rigtige sted i København at få en fysiurgisk massage. Nu har jeg ikke lige prøvet det før, så har ikke lige noget sted, som jeg normalt tager til, men jeg har da lige tænkt mig at høre min ven, hvilket sted han kan anbefale. Skal nok vende tilbage til jer her på bloggen, når der er noget nyt på den front.

Så er der vist heller ikke så meget tilbage for mig at skrive til jer omkring min kommende massage, så istedet for vil jeg bare ønske jer en rigtig god weekend. Nu er vejret jo også endeligt ved at være godt igen, så det kan vist godt betale sig at gøre strandgearet i stand allerede i dag!