Elendig låseservice i udkants-Danmark

Elendig låseservice i udkants-Danmark

Jeg har lige brug for at få lidt luft, efter at jeg i går nat frysende måtte vente op mod 3 timer på en låsesmed, da jeg ved et uheld havde smækket mig ude af det rækkehus, jeg har købt i Skibbild i Midtjylland. Der kan siges meget godt om byen, og jeg er også mere end tilfreds med de lave huspriser, som er en af grundende til at jeg har solgt min lejlighed i Århus og er flyttet ”på landet”. Men det har altså en del omkostninger, som jeg ikke lige havde gennemtænkt.

Låseservice på 10 minutter

Jeg er nok bare for godt vant, for da jeg for et par år siden havde brug for låseservice i Århus, gik der maksimalt 10 minutter fra jeg ringede til der stod en låsesmed ved min side. Sådan fungerer det åbenbart ikke herude, og den manglende service synes jeg går igen i forhold til f.eks. posthus og muligheder for at handle ind. Åbningstiderne er mildest talt elendige, og udbuddet ligeså.

Ikke ligefrem god låseservice

Ikke alene måtte jeg vente 3 timer på at få låsesmeden ud, men derudover synes jeg bestemt ikke, at servicen var værd at skrive hjem om. For det første forlangte låsesmeden at se legitimation, hvilket jo var lidt svært, når jeg havde smækket mig ude. Han var hverken til at hugge eller stikke i, så der gik yderligere mindst en halv time, før jeg ved naboens hjælp fik overbevist ham om, at det faktisk var mit hus.