Babytøj der kan bruges længe

Hejsa alle sammen ! Jeg er i super godt humør i dag og det er jeg fordi at jeg har været en tur nede i byen og mødes med en god gammel veninde som jeg har gået i skole med hele mit liv, og det var rigtigt dejligt at se hende igen, for jeg tror det er mere end 6 år siden vi har ses sidst, det er jo sådan det kan gå når man får en familie, så er der ikke tid til meget andet end at pleje sine børn og sørge for at de er rene, får mad, og de sover til rigtig tid.

Baby-Boy-Clothes-3

Men nu fik vi tiden endeligt og det var så hyggeligt at snakke sp lang tid med hende og vi talte om alt mellem himmel og jord og specielt om det at have børn og om hvad det indebærer for en. Jeg kom ind på Babytøj og om hun synes at det var dyrt og besværligt at have med at gøre, og hun havde samme opfattelse som mig. Heldigvis har jeg en søster som har barn som er lidt ældre end mit så jeg køber det gamle af hende som jeg kan bruge til at klæde min baby med. Det havde min veninde ikke så hun havde det ret stramt med at hun havde en masse tøj som hun havde lagt på loftet, så bad jeg hende kontakte en anden af mine veninder som lige har fået et barn også så kunne de måske lave en god handel.